Varför skotta för hand när det finns hjälp att ta till som dessa snöslungor.


Jonsered ST 2109E
Effektiv och stark snöslunga som arbetar efter tvåstegsprincipen, vilken innebär att en inmatarskruv matar in och packar snön och för den vidare till en kraftfull fläkt som sedan kastar ut snön genom utkasarröret. utrustad med elstart, varma handtag och power steering som gör den bekväm att använda. Lättskotta reglage på styret gör det enkelt att rikta snön dit du vill. Grovmönstrade däck och differentialspärr.
PRODUKTINFO

Partner PSB240
Den här tvåstegsslungan från Partner erbjuder hög kapacitet samtidigt som den är lätt att använda. PSB 240 har en arbetsbredd på 61 cm vilket gör att den fungerar utmärkt till mindre och medelstora ytor. Transmissionen är steglös vilket underlättar för den som använder snöslungan. Partner PSB 240 har drivning på båda hjulen vilket ger en väldigt bra dragkraft.
PRODUKTINFO

Stiga Snow powerEffektiv tvåstegsslunga med en arbetsbredd på 84 cm som ger god framkomlighet på medelstora ytor. De medformade justerbara släpskorna gör det möjligt att köra även på ojämna underlag och det praktiska enhandsgreppet underlättar när du vill ställa om kastriktningen utan att stanna slungan. Elstart och styrbar transmission.

Stiga Snow Blizzard
Effektiv tvåstegsslunga med 69 cm arbetsbredd som ger god framkomlighet på medelstora ytor. De medformade justerbara släpskorna gör det möjligt att köra även på ojämna underlag och det praktiska enhandsgreppet underlättar när du vill ställa om kastriktningen utan att stanna slungan.
PRODUKTINFO

Stiga Snow Flake
Effektiva tvåstegsslungor som ger god framkomlighet på medelstora ytor. De medformade justerbara släpskorna gör det möjligt att köra även på grus och det praktiska enhandsgreppet underlättar när du vill ställa om kastriktningen utan att stanna slungan.
PRODUKTINFO

Stiga Snow FoxEffektiv tvåstegsslunga med 61 cm arbetsbredd som ger god framkomlighet på medelstora ytor. De medformade justerbara släpskorna gör det möjligt att köra även på ojämna underlag och det praktiska enhandsgreppet underlättar när du vill ställa om kastriktningen utan att stanna slungan. Elstart.

Stiga Prisma Basic
Snow Prisma är en enkel att hantera, enstegs snöslunga, drivs framåt av inmatningsskruven, som samlar in och blåser ut snön i ett svep. Perfekt för användning på asfalt och andra hårda ytor. Lätt att transportera och lagra, tack vare den kompakta form och fällbart handtag.
PRODUKTINFO

Stiga Snow Rex
Lätthanterlig enstegsslunga som drivs framåt av inmatningsskruven, samlar upp och blåser ut snön i ett svep.
Den lämpar sig bäst för användning på asfalt och andra belagda ytor och är samtidigt ett bra alternativ för miljön.
Tack vare kompakt format och fällbart handtag är den dessutom lätt att förvara och transportera.
PRODUKTINFO

Park Garden Snow Thrower 196Här får du en kraftig maskin till ett riktigt lågt pris med en Loncin motor och med 5 växlar får du bort snön på nolltid.